Stáváme se členy AČN

Stáváme se členy AČN 1500 1000 TPR nábytek

Stáváme se členy Asociace českých nábytkářů.

Stáváme se členy Asociace českých nábytkářů

V minulém týdnu nás potěšila velmi milá zpráva – stali jsme se členy Asociace českých nábytkářů. Co to vlastně AČN je a co to pro TPR nábytek znamená? Asociace českých nábytkářů je jediným svazem výrobců nábytků v České republice. Je hlasem celého trhu v oblasti výroby nábytku.

Celá asociace nese spoluodpovědnost za další rozvoj odvětví. Úvahy několika podnikatelů, zabývajících se výrobou nábytku, daly vzniknout Asociaci českých nábytkářů. Záměr poctivé práce a fungujících napojených služeb, brzy začal přitahovat další podnikatele, kteří své podnikání v oboru výroby nábytku myslí vážně. Začal se formovat dnes největší profesní svaz výrobců nábytku v České republice. Současná Asociace českých nábytkářů spojuje podnikatele vyrábějící různé typy nábytku a využívající nejrůznější materiály.

Členství v této asociaci je ukazatel toho, že naše práce a píle se vyplácí. Asociace si totiž volí pouze společnosti, které jsou prestižní a ctí právní a morální normy, což znamená, že si vybírá pouze seriózní a solidní členy. Pro naše stálé či potencionální zákazníky je to jednoznačné znamení, že spolupráce s námi je bezpečná a námi vyráběný nábytek je nezávadný.

Back to top