Samsung story

Samsung story 2048 1365 TPR nábytek
Produkty k podpoře prodeje značky Samsung vznikají na Litomyšlsku

Uspět v České republice, a navíc expandovat do světa, tak to chce notnou dávku píle energie a řemeslného umu. Zvláště pokud chcete být partnerem značky, kterou znají lidé na celé planetě. Firma TPR s.r.o. už několik let spolupracuje na vývoji různých produktů značky Samsung. Díky tomu mohou miliony lidí obdivovat jejich výrobky v nejedné světové metropoli.

„Při první realizaci projektu pro Samsung jsme všichni ve firmě pochopili, co je potřeba udělat, abychom mohli plně uspokojit požadavky firmy světové úrovně. Podařilo se nám najít potřebná řešení zadaných úkolů, nabídli jsme vizi a měli jsme potřebné technologie na jejich ztvárnění. Navíc tím, že jsme prokázali svou spolehlivost, se nám otevřeli dveře pro pokračování spolupráce i v následujících letech,“ říká Pavel Rejman, jednatel firmy TPR s.r.o.

Výrobce obchodního nábytku z Litomyšlska má ve svém oboru více než patnáctiletou praxi a na vývoji tzv. POP produktů, které slouží k podpoře prodeje v kamenných prodejnách spolupracuje ve spojením se značkou Samsung více jak šest let. Nejen v České republice, ale také v zahraničí. Paříž, Londýn, Berlín, Vídeň a mnohé další světové metropole mají obchody, kde je možné potkat se s výsledky poctivé práce společnosti TPR. 

Jak si lze vlastně dlouhodobě udržet obchodního partnera, který neustále vyvíjí nové produkty, reaguje na přání zákazníků, používá nové technologie a nejmodernější materiály?

„Jsme stejní. Nepřestáváme pracovat na nových věcech a nic nepovažujeme za nemožné. Dokážeme velmi rychle reagovat na přání zákazníka a s tím souvisí naše zdokonalování a rozšiřování znalostí o nové technologie a netradiční materiály. Každá zakázka je jiná a my stále ctíme při realizaci to nejdůležitější kritérium, kterým je spolehlivost,“ dodává obchodní ředitel Jan Dudycha.

Back to top