Autosalony v tom jedou s TPR

Autosalony v tom jedou s TPR 2000 1333 TPR nábytek
Autosalony v tom jedou s TPR

Vystavená vozidla jsou tím prvním, čeho si zákazník všimne při vstupu do showroomu předních značek automobilových výrobců. Celkový dojem z prostoru však bezesporu umocňuje i interiér. O jeho kvalitě rozhoduje práce těch nejlepších v oboru. Tím je bezesporu i tým lidí v TPR s.r.o., který se na realizaci vybavení showroomů hned několika předních světových značek aktivně podílí.

„Před deseti roky jsme zahájili spolupráci se značkou Ford kompletní dodávkou interiérů autosalonů, včetně návrhů dispozic. Tato první akce nám otevřela dveře k dalším automobilovým značkám jako je Nissan nebo Mitsubishi,“ zmiňuje Pavel Rejman, jednatel společnosti TPR s.r.o..

Kvalitní práce je tou nejlepší vizitkou, a tak je otisk firmy z Litomyšlska možné spatřit po celé České republice a na Slovensku. Kromě interiérů TPR realizuje pro své zákazníky i práci na exteriérech a specifických prvcích jako je např. vstupní brána.

„Automobilový průmysl je vrcholem vývoje techniky. Tomu odpovídá i kvalita materiálů a zpracování vybavení showroomů jednotlivých značek. Stát se dodavatelem pro renomované firmy v tomto oboru je pro nás velký úspěch, kterého si velmi vážíme“ dodává Jan Dudycha, obchodní ředitel společnosti.

Back to top