Gastro nás baví

Gastro nás baví 2048 1365 TPR nábytek
Nejen dobrému jídlu sluší krásné prostředí

Jíme i očima. Známá pravda říká, že celkový dojem z nabízené pochutiny nebo nápoje umocňuje prostředí, ve kterém se nacházíme. O firmě TPR s.r.o. se tedy s trochou nadsázky dá říct, že je součástí gastronomického požitku, a to hned na několika místech zároveň. Nejen na Litomyšlsku totiž můžete zajít do podniku, kde vás zaujme fortelná řemeslná práce.

„Pro gastronomické provozy je typické využití masivních materiálů a tvrdých laků. Majitelé dbají nejen na krásný vzhled vybavení, ale také na životnost a snadnou údržbu,“ popisuje specifika interiérů v gastronomii obchodní ředitel TPR s.r.o. Jan Dudycha.

Firma z Litomyšlska pracuje pro renomované podniky a firmy. Jejich interiéry můžete obdivovat například v hotelu Aplaus nebo v provozech Plzeňského Prazdroje a Budějovického Budvaru. Mnohé možná překvapí, jak rychle je možné vybavit jednu provozovnu.

„Realizace projektu restaurace Budějovického Budvaru nám netrvala po dodání veškerých dokumentů ani deset týdnů. Polovinu času nám zabrala samotná výroba a zbytek vytváření výrobní dokumentace a samotná montáž. Co se týká vybraných materiálů, tak těm dominovalo dubové dřevo. Dále jsme pracovali s kovem a kaleným sklem,“ říká k vydařenému projektu manažer Lubomír Vodehnal.

Back to top