Nahlédněte do výroby TPR

Nahlédněte do výroby TPR 2560 1707 TPR nábytek

Nahlédněte do výroby TPR, předního výrobce komerčních a bytových interiérů.

To, že jsou inovace a modernizace technologií v TPR na denním pořádku, není žádnou novinkou. V loňském roce došlo k nákupu odsávání s rekuperací značky Coima, v tom letošním zase strojů na výrobu dýhových sesazenek nebo technologie „boomerang“ pro olepovací linku. „ V TPR vyrábíme nábytek pomocí moderních technologií s vysokou přidanou hodnotou řemeslné zručnosti a děláme tak svět krásnější.„ zmiňuje Pavel Rejman, jednatel společnosti.
Hned několik technologií pochází od společnosti Tekma Industry Solutions, kterou naše moderní výroba natolik inspirovala, že k nám dorazila natočit referenční video. Společnost Tekma, která sídlí v Brně, patří k předním dodavatelům dřevoobráběcích strojů, technologií pro dřevařský a nábytkářský průmysl v Čechách a na Slovensku. „Díky našemu modernímu vybavení dokážeme realizovat projekty i pro ty nejnáročnější zákazníky, ze kterých se často stávají přátelé.“ dodává Ing. Míla Patočková, provozní ředitelka TPR.

Zajímá vás, jak to v naší výrobě vypadá a jaké technologie v truhlářském řemeslu používáme? Pak se rozhodně nezapomeňte podívat na následující video.

Back to top