Podpořili jsme den pomoci

Podpořili jsme den pomoci 1455 818 TPR nábytek

Podpořili jsme Den pomoci pro Radovana a Honzíka z Dolního Újezda. Více se dozvíte v článku.

Je to již tradicí, že v průběhu měsíce září se TPR aktivně účastní charitativní akce s názvem Den pomoci. Ta se tentokrát uskutečnila dne 28.září v hasičském areálu za koupalištěm v Dolním Újezdě s jasným posláním = pomáhat.

Tentokrát se jednalo o pomoc dvojčatům Jiskrovým z Dolního Újezda. Honzovi a Radovanovi totiž život nadělil těžkou zkoušku, narodili se s vážným postižením a diagnózou DMO, potřebují celodenní péči a dohled. Oba úžasní kluci se pohybují na mechanickém invalidním vozíku, je jim aktuálně 21 let a navštěvují Denní stacionář v Litomyšli.

Letošního sportovního dne pomoci pro Radovana a Honzíka se zúčastnil i zástupce našeho týmu – Honza Havran, kterému se podařilo v závodu s názvem „Běh pro dvojčata“ dokonce obsadit skvělou první příčku, k čemuž mu za celý tým gratulujeme. Více o akci sportovního dne se můžete dočíst ZDE.
„Jsme moc rádi, že můžeme tuto skvělou akci pro Radovana a Honzíka podpořit. Oblastní charita z Nových Hradů u Skutče vše skvěle připravila a my máme radost se tak aktivně zúčastnit pomoci těm, kteří to potřebují nejvíce“ dodala jednatelka TPR s.r.o., Ivana Rejmanová.
Back to top