V Praze vyrostla nová prodejna Diesel

V Praze vyrostla nová prodejna Diesel 2048 1366 TPR nábytek

V Praze vyrostla nová prodejna Diesel

V Praze vyrostla nová prodejna Diesel

Máte představu o tom, jak probíhá vývoj luxusní prodejny světové značky? Zeptejte se v TPR. Tam dobře znají odpověď. Příběh specifického interiéru ze dřeva, ale především kovu a skla pro značku Diesel se začal psát na pražském Smíchově, a v budoucnosti má pokračovat v celé Evropě.

„Od počátku projektu Diesel, připravovaného pro módní skupinu Vermont, jsme vše řešili do sebemenšího detailu. Stovky hodin jsme strávili studiem fotografií a výkresové dokumentace. Před zahájením samotné výroby interiéru prodejny jsme samozřejmě vše s klientem konzultovali tak, abychom dodali veškeré vybavení včas a ve špičkové kvalitě,“ popisuje postup vývoje prodejny obchodní ředitel TPR s.r.o. Jan Dudycha.

Práce pro firmu světového formátu není samozřejmostí, pro firmu z Litomyšlska to však není první setkání s obdobnou zakázkou. Rychlost, kvalita a originální provedení je pro společnost TPR naprosto zásadním faktorem, ze kterého nikdo nepolevil ani tentokrát. O tom svědčí i fakt, že se pochvalně o provedení interiéru vyjádřil i světový architekt Bruno Jung, který se značkou Diesel dlouhodobě spolupracuje.

„S příchodem nového konceptu prodejen Diesel jsme rozhodli o přesměrování výroby interiérů na lokální trh. Kromě estetických kritérií bylo naším cílem propsat design do kvalitního a stabilního řešení, které nebude vyžadovat údržbu a usnadní tak budoucí provoz prodejny“,  vysvětluje David Kejklíček, interiérový designér společnosti Vermont Holding.

U budování obchodních prostorů je obvyklou překážkou termínová náročnost projektového řízení. Příprava, výroba i montáž prodejny se tak musely odehrát v krátkém časovém sledu. „Výsledkem je svérázný obchod, který je na první pohled rozhodně vidět. Celý projekt bych proto přirovnal ke svižnému a příjemnému koncertu, ve kterém TPR zahrálo první housle“, komentuje průběh spolupráce David Kejklíček.

„Pro nás slovo nejde prostě neexistuje. Snažíme se koncepčně pracovat na nových věcech a plnit tak přání našich klientů. Neustále hledáme nové materiály a možnosti jejich zpracování. Už dávno neplatí, že nábytek se rovná dřevovýroba. Náš tým dokáže pracovat stejně kvalitně s kovem i sklem. Velice si proto vážíme spolupráce se společností Vermont, která má nadhled a posouvá svou práci neustále kupředu. Stejně jako se o to snažíme my v TPR,“ dodává Jan Dudycha.

Back to top