TPR Cup 2022

TPR Cup 2022 1920 1080 TPR nábytek

Poslední květnový pátek se na Primátorské hrázi v Litomyšli uskutečnil první ročník turnaje s názvem TPR Fotbalgolf Cup.

Poslední květnový pátek se na Primátorské hrázi v Litomyšli uskutečnil první ročník turnaje s názvem TPR Fotbalgolf Cup. “Jsem rád, že se dnešní akce zúčastnili jak všichni zaměstnanci, tak naši zákazníci a dodavatelé. Dohromady tvoříme skvělý tým, za který jsme v TPR moc vděční.” řekl při slavnostním zahájeníturnaje Pavel Rejman, jednatel firmy.

Čtyř až šesti členné týmy vyrazily na hřiště za mírného deště, který ale rozhodně nepřekazil ani dobrou náladu všem zúčastněným, ani kvalitní výsledky na hřišti samotném. V kategorii mužů podal skvělý výkon zkušený fotbalový matador Tomáš Švec, který s jasným náskokem ovládl pořadí na stupních vítězů. Mezi ženami s úctihodným součtem pod 100 ran zvítězila Míla Patočková a není divu, že oba zmínění tak byli zároveň členy vítězného složení T. Švec, M. Patočková, J. Nádvorník, F. Vomočil, M. Bažant a J. Bažant za kategorii týmových výsledků.

„V TPR se snažíme budovat prostředí, ve kterém se naši zaměstnanci cítí dobře a věříme, že akce podobného typu umožní našemu týmu poznat své kolegy i z jiného pohledu než během rutinní pracovní doby.“ dodala Ivana Rejmanová, jednatelka a HR manažerka společnosti.

MUŽI
1. Švec Tomáš 70
2. Gregor Michal 77 (po rozstřelu)
3. Čáp Roman 77

ŽENY
1. Patočková Míla 96
2. Novotná Monika 104
3. Rejmanová Pavlína 111

TÝMY
1. Vomočil F., Švec T., Nádvorník J., Patočková M., Bažant J., Bažant M.
2. Střasák V., Gregor M., Trnka J., Havran J., Patrný J., Havran J., Kuta P.
3. Rejman P., Rejmanová I., Rejmanová P., Drobný J., Čáp R., Mokrejš F., Rejman Š.

Kompletní fotogalerii z TPR Cup 2022  je možné zobrazit na naší Facebookové stránce.

Back to top