Řež(š)te je s námi

Řež(š)te je s námi 1800 1198 TPR nábytek

Řež(š)te je s námi…, přečtěte si aktuální článek z našeho blogu.

Co má společného výrobce interiérů z Litomyšlska s hokejovým klubem v Pardubicích? Odpověď je jednoduchá. Oba mají tah na branku. Nově vzniklé partnerství HC Dynamo a TPR s.r.o. tak není náhodou.

„Podporujeme sportovní aktivity nejrůznějšího druhu v blízkém okolí. To však neznamená, že se neohlížíme i za humna. Když nás Dynamo oslovilo s možností spolupráce, rádi jsme ji přijali. Hodně našich zaměstnanců od malička sleduje výsledky klubu a jezdí fandit přímo na stadion do Pardubic,“ vysvětluje spolupráci s klubem jednatel společnosti Pavel Rejman.

Nábytek a další bytové vybavení z TPR s.r.o. míří velmi často za hranice regionu. Není tedy divu, že zdobí interiéry i několika hokejový hvězd pardubického klubu. Ten v letošním roce slaví sto let od svého vzniku. Zájem diváků je obrovský a není tedy divu, že počet partnerů neustále roste.

„Náš klub se s příchodem nového majitele stabilizoval a stále se posouvá nejen po sportovní stránce. V budoucnu se těšíme na přesun do nové moderní haly, ve které bychom stávajícím i potenciálně novým partnerů chtěli nabídnout ještě větší komfort, zázemí a nové možnosti reklamní prezentace,“ dodává k aktuální situaci v klubu obchodní manažer HC Dynamo Pardubice Zdeněk Rydlo.

Pozornému návštěvníkovi hokejového zápasu musí jít hlava kolem, pokud chce zhlédnout veškeré vizuální efekty, které mu atmosféra zimního stadion nabízí. Nově mu do očí může padnout i logo předního výrobce komerčních a bytových interiérů TPR s.r.o. se sportovně naladěným sloganem – ŘEŽ(Š)TE JE S NÁMI.

Back to top