I bytový interiér lze vytvořit velkoryse

I bytový interiér lze vytvořit velkoryse 1920 1080 TPR nábytek

I bytový interiér lze vytvořit velkoryse, přečtěte si aktuální článek z našeho blogu.

Nejen velké firmy mohou vyjadřovat svá přání, když zařizují své reprezentační prostory a prodejní prostory. Vybrat si nábytek, dekorace, vybavení a další věci do bytu přesně na míru má možnost každý investor. Nejen proto v TPR nehledíme pouze na zakázky komerčního typu, ale specializujeme se na výrobu a instalaci také bytových interiérů. Ať už je to formou spolupráce s architekty nebo návrhu, tvorby výkresové dokumentace a dodání bytového interiéru pro zákazníka na klíč.

„Základem naší práce je zajištění instalace námi vyrobených nábytkových prvků, dveří, obkladů, ale i specializovaných prvků. Dokážeme ale zajistit i pokládku podlahové krytiny, instalaci skleněných příček. Standardní je i nákup hotových kusů vybavení dle přání klienta a následná doprava a instalace v místě realizace,“ popisuje v kostce nabídku služeb projektový manažer TPR s.r.o., David Edlman.

Právě spolupráce s designéry bytového prostoru odlišuje zakázky pro soukromé investory od těch komerčních. Ve většině případů totiž klient poskytne již vyhotovenou dokumentaci a shání se po možnostech zajištění výroby a instalace v dané lokaci.

„Umíme také do rozjetého projektu nastoupit až ve chvíli hledání výrobce prvků na míru.Dokážeme vyrobit nábytkové kusy a další komponenty s naším designem nebo dle dodané dokumentace. Jsme schopni instalovat prvky zakoupené dle přání na e-shopech nebo na míru vyrobené u specializovaných firem. Samozřejmost je i zajištění dalších řemesel,“ vysvětluje David Edlman.

Zaskočit členy našeho týmu nelze ani výběrem materiálů, které se moderních bytových interiérech používají. Samozřejmostí je práce s oblíbenou dýhou v různých dekorech a povrchových úpravách. Běžné je i využití lakovaných MDF a HPL v mnoha barevných provedeních. Na přání zákazníka je možná výroba z masivu, a také kombinace jednotlivých materiálů.

 „I když jsme primárně truhlářská firma, tak se snažíme základní materiály kombinovat i s plastem, sklem, železem, LED podsvícením nebo tiskem. Možná je i povrchová úprava nástřiku betonem,“ popisuje možnosti výběru klienta projektový manažer TPR, David Edlman.

Back to top