TPR Cup 2023

TPR Cup 2023 1920 1080 TPR nábytek
Poslední květnový čtvrtek se v TPR nesl ve znamení druhého ročníku akce s názvem TPR Cup.
Poslední květnový čtvrtek se v TPR nesl ve znamení druhého ročníku akce s názvem TPR Cup, který se uskutečnil stejně jako loni na fotbalgolfovém hřišti v Litomyšli. Proč vedení vybralo právě tuto aktivitu, vysvětluje provozní ředitelka Míla Patočková: „Fotbalgolf je jako sport přístupný pro všechny, proto jsme se rozhodli navázat na úspěšnou akci z loňska letošním druhým ročníkem.“
Na hřišti se letos sešlo 9 týmů, výsledky se sčítaly jak v kategorii žen a mužů tak týmů samotných mezi sebou. V mužské kategorii muselo dokonce kvůli shodnému výsledku odehrání kola dojít k rozstřelu. Po ukončení oficiální části pokračovala zábava do pozdních večerních hodin, ostatně tak jak je tomu ve skvělém týmu TPR někdy zvykem.

„V TPR se snažíme budovat prostředí, ve kterém se naši zaměstnanci cítí dobře a věříme, že akce podobného typu umožní našemu týmu poznat své kolegy i z jiného pohledu než během rutinní pracovní doby,“ dodala Ivana Rejmanová, jednatelka a HR manažerka společnosti.

Jako další teambuildingovou aktivitu v TPR plánují letní grilování ve výrobě a výhledově se již všichni těší na další ročník předvánoční akce s názvem TPR mejdan. Ten proběhl na sklonku loňského roku v litomyšlském klubu MC Kotelna.

MUŽI
1. Karel Řehák – 75 ran
2. Lubomír Vodehnal – 75 ran (po rozstřelu)
3. Tomáš Švec – 77 ran

ŽENY
1. Jana Pazderová – 94 ran
2. Monika Novotná – 100 ran
3. Pavlína Rejmanová – 101 ran

VÍTĚZNÝ TÝM
1. Filip Vomočil, Ota Piják, Jana Pazderová, Karel Majer, Lukáš Jordan, Jiří Flídr a Jiří Drobný

Back to top