Svět vůní a tvarů

Svět vůní a tvarů 1920 1080 TPR nábytek
Svět vůní a tvarů. Krásný a magicky efektivní. Více o projektu VERMONT Home v článku našem BLOGU. 

Svět vůní a tvarů. Krásný a magicky efektivní. Právě tímto slovním spojením promuje společnost VERMONT Holding pilotní prodejnu s přízviskem HOME, která ve spolupráci s TPR vyrostla hned vedle exkluzivního flagship obchodu MULTIBRAND v unikátní lokaci poblíž monumentu Prašné brány.

Jen několik měsíců po slavnostním otevření pilotní kamenné prodejny v historickém centru Prahy vyrostl v České republice historicky první obchod orientovaný na produkty z řad interiérových doplňků s názvem HOME nebo-li „domov“. „Jedná se o úplně nový koncept prodejny, což samozřejmě ve výrobě znamená nové materiály, modifikace a přípravu kompletní technické dokumentace,“ zmiňuje Filip Vomočil, projektový manažer TPR.
Zákazníci mají v malebné prodejně možnost vybrat si z prémiových značek z oblasti interiérových parfémů nebo dekorativních doplňků. „Za spolupráci s tak prestižní společností jako je VERMONT jsme v TPR samozřejmě velmi vděční. Neustále se učíme novým věcem a obohacujeme naše výrobní i montážní technologie o nové poznatky a inovace,“ zmiňuje o spolupráci obou partnerů Pavel Rejman, jednatel TPR s.r.o.
O design interiéru se i tentokrát postaralo prestižní studio architektů Storage Milano a na provedení, použitých materiálech i celkové koncepci kamenné prodejny je kvalita na první dobrou dobře vidět. Konec konců, až půjdete na procházku historickým centrem Prahy, využijte příležitosti a přesvědčte se sami.
Back to top