Partnerství, které posiluje oba hráče

Partnerství, které posiluje oba hráče 1919 1080 TPR nábytek
Partnerství, které posiluje oba hráče

Sport není jen o fyzické síle a dovednostech na hřišti, ale také o podpoře a partnerství mimo něj. Společnost TPR se v tomto směru stala významným spoluhráčem hokejového týmu Dynamo Pardubice, a to již druhým rokem po sobě. Vzájemná spolupráce není jen o obchodních transakcích a reklamě, ale stala se pomyslnou vlajkovou lodí mezi dalšími sportovními organizacemi v Pardubickém regionu, které společnost TPR s.r.o. dlouhodobě podporuje.

V aktuální sezóně si hráči Dynama připisují jeden úspěch za druhým včetně rekordního počtu dosažených bodů v základní části Extraligy, na který se bude rozhodně ještě dlouho vzpomínat. Každé vítězství na ledě je výsledkem tvrdé práce, ale také důkazem kvalitního managementu organizace jako celku, která je za Pardubicemi v posledních letech nejen na výsledcích jednoznačně vidět.

„Podpora sportovních organizací v regionu nám v TPR dává smysl. Sám pocházím ze sportovní rodiny, když se nám příležitost partnerství s Dynamem v loňské sezóně naskytla, dlouho jsme s rozhodováním neotáleli,“ popisuje původ spolupráce jednatel TPR Pavel Rejman.

V minulé sezóně se v sedmizápasové bitvě nepodařilo prolomit pomyslnou bránu finále proti pozdějšímu vítězi celé soutěže Ocelářům z Třince. V té aktuální se pardubičtí ve čtvrtfinále utkají s rivalem z Hradce Králové, která doposud vypadá pro Dynamo velmi slibně a nejen v TPR všichni fandí tomu, aby se letos podařilo dojít ve vyřazovacích bojích až na vrchol.

„Dynamu a celému týmu přejeme v právě probíhajícím play off hodně vstřelených branek a samozřejmě, aby došlo co nejdál. Zápasy pravidelně navštěvujeme, doufám tak, že budou skvělými výkony bavit fanoušky i nadále,“ dodává Pavel Rejman.

Back to top